Komende erediensten

Dienst met 100 personen per 5 juli.

Fijn dat de mogelijkheid weer ontstaat om kerkdiensten bij te wonen. Om dit georganiseerd te krijgen gaan we met een programma werken genaamd Kerktijd.nl Het aantal vrije plaatsen kan bij speciale diensten aangepast worden door de beheerder. Dit programma gaat mensen uitnodigen die zich aangemeld hebben.

De mensen die een dienst bij willen wonen moeten zichzelf aanmelden via dit programma.

Daarmee maakt u een account aan met een wachtwoord, geeft u op voor hoeveel personen en aan welk soort vieringen of activiteiten u mee wilt doen.
Vooralsnog zijn er 3 subcategorieën aangemaakt bij de kerkdienst: ochtenddienst, avonddienst en Heilig Avondmaal. Dan worden alleen mensen uitgenodigd die zich hebben aangemeld voor 1 of meerdere van deze vieringen. Voordeel is ook dat het voor gasten mogelijk is om zich aan te melden.

Zie ook de Flyer:

Mensen zonder e-mailadres zich kunnen telefonisch aanmelden bij een kerkrentmeester: dit hoeft slecht 1x te geschieden.

Dick Zomerhuis 06-28431171

Jan-Anton Houweling 06-43217530

Anne-Marie Vermaas-Boeter 06-23043930

Cristo Maliepaard 06-25063240