Komende erediensten

Dienst met 30 personen per 11 oktober.

Ongetwijfeld hebt u gelezen of gehoord dat er nieuwe richtlijnen voor kerkdiensten zijn voorgeschreven door minister Grapperhaus na overleg met afgevaardigden van de diverse kerken. Concreet betekent dit in oktober maximaal 30 mensen (exclusief medewerkers) tijdens de eredienst, geen gemeentezang en het advies om een mondkapje te dragen tijdens verplaatsingen in het kerkgebouw.

Samengevat zijn de nieuwe regels:

1. De kerkdiensten worden voorlopig tot 30 mensen beperkt.
  2. Tevens vragen wij u als u de diensten bezoekt een mondkapje te dragen tot u op uw plaats zit.
  3. Er wordt de komende tijd niet gezongen.

Wij weten dat dit voor u vervelend is, maar wij hebben ook de opdracht van God gekregen om de overheid te gehoorzamen.

Om dit georganiseerd te krijgen werken we met het programma genaamd Kerktijd.nl Het aantal vrije plaatsen kan bij speciale diensten aangepast worden door de beheerder. Dit programma nodigt mensen uit die zich aangemeld hebben.

De mensen die een dienst bij willen wonen moeten zichzelf aanmelden via dit programma.

Daarmee maakt u een account aan met een wachtwoord, geeft u op voor hoeveel personen en aan welk soort vieringen of activiteiten u mee wilt doen.
Vooralsnog zijn er 3 subcategorieën aangemaakt bij de kerkdienst: ochtenddienst, avonddienst en Heilig Avondmaal. Dan worden alleen mensen uitgenodigd die zich hebben aangemeld voor 1 of meerdere van deze vieringen. Voordeel is ook dat het voor gasten mogelijk is om zich aan te melden.

Zie ook de Flyer:

Mensen zonder e-mailadres zich kunnen telefonisch aanmelden bij een kerkrentmeester: dit hoeft slecht 1x te geschieden.

Dick Zomerhuis 06-28431171

Jan-Anton Houweling 06-43217530

Anne-Marie Vermaas-Boeter 06-23043930

Cristo Maliepaard 06-25063240